Njalsgade 80, lokale 9.2.141
DK - 2300 København S
M: +45 2845 7429
E: info[at]illumenarts.dk
spacer

Januarhilsen

Ørestad Nord, den 29.01.2008

Kære lysinteresserede,

Så blev LUMINATendelig skudt i gang. Udstillingen blev åbnet fredag den 11. januar med et brag af en fernisering i IT-Universitetet, hvor rigtig mange mennesker mødte op for at dele oplevelsen med hinanden og os. Vi var mildest talt meget overvældede over fremmødet og den dejlige stemning, der spredte sig i ITU og ude i kvarteret ved og omkring de lysende værker.
 
Efter at udstillingen er blevet tændt har der været mange interesserede beboere, ansatte og udefrakommende i området, der har benyttet chancen til at inspicere værkerne på en aftengåtur i kvarteret. Mange af dem har tilkendegivet, at de synes, at udstillingen er særdeles spændende og er med til at give området karakter.
 
Fra i dag tirsdag den 29. januar har brugere, gæster og udefrakommende en unik mulighed for at opleve mediekunstduoen epís ”Runner” i DR, hvor han frem til og med den 8. februar vil dukke i form af to store projektioner i DRs foyer (segment 2).
 
 
For yderligere info om Runners løberute, se her.
 
Udstillingsfolderen med kort kan downloades her.
 
Såfremt I har lyst til at få en guidet rundvisning, har I nu mulighed for at melde Jer til en af følgende planlagte rundvisninger.

 
Mange glade hilsener fra Catja Thystrup og Stine Keiding
Illumenarts
 

Viera Collaro: HumanBeing-Luminat, Ørestad Nord, København. 2008. (Foto: Anders Sune Berg)


Jesper Carlsen: Untitled-Luminat Ørestad Nord, København. 2008. (Foto: Liselotte Sabroe)
spacer
Web af Liquid Light // Design af Imaginum