Njalsgade 80, lokale 9.2.141
DK - 2300 København S
M: +45 2845 7429
E: info[at]illumenarts.dk
spacer

Nytårshilsen

Kære venner af Illumenarts,
 
Hermed en dugfrisk nytårshilsen fra Illumenarts, hvor vi har den fantastisk store glæde at kunne invitere dig og dine nærmeste til fernisering af LUMINAT – lysende kunst i Ørestad Nord. Ferniseringen finder sted fredag den 11. januar 2008 kl. 16.30- 19.30 på IT–Universitetet.
LUMINAT er en eksklusiv og gratis udstilling, der er ment til at skabe glæde og skønhed i mørket. Udstilling består af fem lysende værker specielt skabt til Ørestad Nord af de anerkendte kunstnere:

Viera Collaro: HumanBeing, Steven Scott: One, Christina Bredahl Duelund: Rooms I have Passed, epí: Runner og Jesper Carlsen: Untitled.

Få mere information om udstillingen her  

Siden sidst

Siden udsendelsen af vores sidste nyhedsbrev er der sket mange spændende ting for Illumenarts. Vi har bl.a. kickstartet LUMINAT med visningen af Jesper Carlsens videoværk ”Ants”, der vises til og med den 1. januar 2008 foran Tietgenkollegiets opgang 18. Vi har afholdt en vellykket og velbesøgt mediekunstevent til kulturnatten i anledning af Københavns Universitets Gys- og Horroraften. Her udstillede mediekunstduoen epí deres videoværk Corps 8 på universitetets facade og lysdesigner Mads Jacobi satte blodrødt stemningslys i træer og på lamper. Vi har afholdt en vellykket prøvebelysning af det kunstneriske stibelysningsprojekt i Grønningen i Ørestad Nord, som bliver implementeret i starten af 2008. Endelig har vi launchet vor helt nydesignede hjemmeside www.illumenarts.dk, der indeholder masser af ekstra funktioner - deriblandt tekst og billeder om vore kunstnere, vores koncept og visioner m.m.

2008

Pt. er vi i fuld færd med at planlægge det næste års projekter, hvor vi bl.a. arbejder på at lave endnu en udendørs udstilling til efteråret 2008 i Ørestad Nord.
Illumenarts takker alle for det gode samarbejde, de gode råd og den gode stemning i 2007 og håber, at 2008 vil bringe os alle rigtig megen lysglæde.
 
De bedste hilsener og et rigtig godt nytår skal lyde fra os!
 
Stine Keiding og Catja Thystrup
Illumenarts
 

Christina Bredahl Duelund: Rooms I have passed (2007)

 

 


 

spacer
Web af Liquid Light // Design af Imaginum