Njalsgade 80, lokale 9.2.141
DK - 2300 København S
M: +45 2845 7429
E: info[at]illumenarts.dk
spacer

Organisation 

Illumenarts er ejet og drevet af Catja Thystrup. Thystrup er kandidat i Moderne Kultur og - Kulturformidling fra Københavns Universitet med speciale i lys- og mediekunst i byens rum. Endvidere har hun et indgående kendskab til mørket samt det naturlige og kunstige lys i den natlige by og har tidligere afholdt flere rundvisninger i både Ørestad og Christiania i de mørke timer.
  
Catja Thystrup har gennem sin studietid opnået en bred erfaring med udstillingsvirksomhed. I 2003 var hun med til at udvikle og udstille en videomontage til Dansk Arkitekturcenters udstilling Bedre Byrum. I 2005 var hun projektmedarbejder i Galleri ArtCompaz, hvor hun bl.a. kuraterede forskellige udstillingsprojekter, arrangerede kunstevents og stod for galleriets opsøgende salgsarbejde. Derudover har hun i adskillige år fungeret som event- og økonomi-ansvarlig for verdens ældste kvindelejr.

Catja er Illumenarts’ økonomiansvarlige og er tovholder for den tekniske afvikling af pro-jekterne.

Tilknyttet ledelsen er et team af dygtige projektmedarbejdere med kompetencer indenfor web, kunstformidling, grafisk design og byud-vikling.
 


Catja Thystrup og Stine Keiding ved KUA i Ørestad Nord, 2008 \\ Foto: Anne Sofie Würgler Villadsen

 

  

Illumenarts rådgivere 

Illumenarts har endvidere tilknyttet en styre-gruppe og et rådgivende panel.
 
Styregruppen udgøres af professionelle folk med forskellige kompetencer inden for kreative er-hverv og mødes 3-4 gange om året. På møderne udtænker styregruppen sammen med ledelsen de langsigtede strategier for Illumenarts.
 
Illumenarts’ styregruppe udgøres af: Kunsthisto-riker Vibeke Petersen, lys– og billedkunstner Viera Collaro, direktør i FolkeFerie Janne Bech, direktør i idébureauet 2+1 Mike Lippert, kon-sulent i Københavns Havn Nicolai Irminger Sonne.
 
Det rådgivende panel udgøres ligeledes af en række professionelle, kreative mennesker med forskellige faglige kompetencer. Disse rådgiver løbende Illumenarts om emner inden for deres fagområde.
 
Illumenarts rådgivende panel består af: Direktør Lars Eskesen, filmproducer Vibeke Windeløv, billedkunstner Thomas Lindvig, advokat Matthias Steinø, lysdesigner Mads Jacobi – medstifter af Lyskastellet, kunst- og kulturformidler Karen Toftegaard – medstifter af og næstformand i Airplay Streetgallery, centerleder Dorthe Vejen Hansen, Ph.D-centeret på Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet, projektleder Rikke Faaborg i Arealudviklingsselskabet, arkitekt og Ph.D Merete Madsen ved Arkitektskolens lyslaboratorium, arkitekt Solvejg Reigstad – projektleder i Ørestad Nord Gruppen, sociolog og brandmanager Rune Bager i Odense Kom-mune, iværksætter Rikke Frisk – indehaver af Kridt, etnolog Mette Sindet Hansen – udstillings-koordinator i INDEX, projektleder i DR Rytmisk Live Jacob Skov.
 
Lone Høyer Hansen: Flowers Cannot be Ignored. Lux Europae. Købenavn, 2002 \\ Foto: Catja Thystrup
spacer
Web af Liquid Light // Design af Imaginum