Njalsgade 80, lokale 9.2.141
DK - 2300 København S
M: +45 2845 7429
E: info[at]illumenarts.dk
spacer

Forår 09

Kære samarbejdspartnere, kolleger og venner af Illumenarts,

Solen skinner og foråret er endelig kommet til Danmark. Der er i sandhed meget at glæde sig over også for Illumenarts.
 
I disse dage går vi en spændende men også udfordrende tid i møde. Udover at vi arbejder hårdt på at få vores næste store udstilling, Glowing Climate, op at stå til efteråret/vinteren 2009, står vi også overfor en række strukturændringer i Illumenarts. Det skyldes at:
Catja har fået en spændende deltidsstilling som projektleder for Ørestad Kulturdage, hvor hun fungerer som tovholder og fundraiser for en række kommende kulturaktiviteter, der skal afvikles i september 2009.
 
Stine har fået en fuldtidsstilling som projektleder for Kulturregion Fyn og stopper i Illumenarts. Hun skal være initiativtager til og tovholder for en række kulturprojekter, der skal iværksættes på tværs af Fyn.
 
I den kommende tid vil Catja derfor arbejde hårdt på at finde en ny engageret medarbejder, der har en lysfaglig profil, drive og/eller evner at idéudvikle, rejse midler til og afvikle lysende kulturprojekter, der ligger indenfor Illumenarts profil, dvs. såvel events, udstillinger som konsulentopgaver.
Illumenarts vil foruden at fortsætte med vores udstillingsvirksomhed også fortsætte med at yde konsulentbistand.
 
Vi er p.t. engageret i følgende spændende projekter:
  • et Lys- og Lyd projektet sammen med 10 sjællandske kommuner og Københavns Internationale Teater.
  • Den Grønne Forbindelse med Peter Holst Landskabsarkitekter.
  • udviklingen af en lysende skaterplads sammen med Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter, Viera Collaro, Bisgaard Landskab og Nordal Arkitekter.
Illumenarts ser frem til at løfte de mange spændende projekter, der ligger for vore fødder og ønsker, at I alle må få en herligt og solbeskinnet påske.
 
Mange venlige forårshilsner
Stine og Catja
Illumenarts
 

 

 

Viera Collaro (2008)

spacer
Web af Liquid Light // Design af Imaginum