Njalsgade 80, lokale 9.2.141
DK - 2300 København S
M: +45 2845 7429
E: info[at]illumenarts.dk
spacer

Cph ADD 08: Mageløs lys- og lydevent i Ørestad

Fredag den 16. maj kl. 21 åbnes Copenhagen Architecture and Design Days med et brag af en lys- og lydfest ved Kay Fiskers Plads i Ørestad City.

 

Under vand

Under vandpladsen er den tidligere rå, grå og tomme cykelkælder omdannet til et finurligt, sansemættet univers: I rummets kringelkroge kan du bl.a. nyde kunstner Søren Hüttels gigantisk lysende regnbuer, kunstner Lotte Tauber Lassens magiske og tankevækkende videoinstallationer og du kan tage et slag golf på kunstnerskabte minigolfbaner.
Dansegulvet finder du i midten af rummet, der fremstår i en funky og festlig belysning skabt af Lyskastellet og Superlight.
OHOI! og Kraken Recordings fyrer sammen med DJ JSL * Tim Driver * 2000F * Kristobal op for den musikalske stemning med en blanding af Dubstep, Drum'n'Bass & Grime.

Over Vand

Kom og oplev Ørestads moderne arkitektur i et nyt lys, når den store vandplads besættes med Lyskastellets eventyrligt funklende juveler og den høje Ferringbygning tegnes op af bjergtagende futuristiske stråler. I den stemningsfulde udendørs bar kan man nyde Halfmachines interaktive lyd- og lyskunstinstallation, der består af røde og grønne løbebaner af lys, som aflæser trafikkens bevægelser på Øresundsmotorvejen og togbanen. På en scene i vandpladsen vil den elektroakustiske duo LIFT feat. Jeniffer Dills sprede vild vellyd og spille op mod Metroen og den omkringliggende arkitektur.
Gå ikke glip af denne fantastiske lys- og lydoplevelse, der er gratis for alle!
Har du ikke mulighed for at deltage i festen fredag den 16. maj, kan du stadig opleve flere af de lysende installationer lørdag den 17. maj, hvor der afholdes releaseparty i anledning af udgivelsen af et nye magasin fra Wunderland.

Hovedarrangør af Cph ADD: Wonderful Copenhagen

Arrangører af Ørestads lys- og lydevent: BYLIV, Illumenarts, GISP, Lyskastellet, Wundergrund, OHOI!, Kraken Recordings og Half Machine.
Støttegivere til lys- og lydeventen: Realdaniafonden, Wonderful Copenhagen og Arealudviklingsselskabet.

Bustur i byens lys

København og Ørestad d. 16. maj kl. 21.00 - 22:30.

Kom med på en spændende bustur gennem det natlige København i forbindelse med Copenhagen Architecture and Design Days. Stadsarkitekt Jan Christiansen og Illumenarts vil fortælle om den særlige lysstemning, der findes i København, når mørket falder på. Jan Christiansen vil fortælle om Københavns nye belysningsstrategi og fremvise bygninger og pladser i Københavns indre by, der er belyst, så de fremstår på en anderledes berigende måde i mørket. Galleristerne Keiding og Thystrup vil præsentere bygninger, hvor lys- og mediekunstværker er integreret som en harmonisk og æstetisk del af arkitekturen.

Om Copenhagen Architecture and Design Days

Copenhagen Architecture and Design Days er arrangeret af Wonderful Copenhagen og byder på mere end 50 forskellige garatis arrangementer - heriblandt byvandringer, åbne tegnestuer, rundvisninger, foredrag, udstillinger og meget mere.

Læs mere på:www.cphadd.com

 

Søren Hüttels regnbue i cykelkælderen \\ Cph ADD 2008 \\ Foto: Oppe: By & Havn, nede: Lotte Tauber Lassen

 

 Videoinstallation af Lotte Tauber Lassen Cph ADD 2008. Foto: Lotte Tauber Lassen

Lyskastellet og Superlights lysende installationer på Kay Fiskers Plads, Cph ADD 2008.

Foto: By & Havn

spacer
Web af Liquid Light // Design af Imaginum