Njalsgade 80, lokale 9.2.141
DK - 2300 København S
M: +45 2845 7429
E: info[at]illumenarts.dk
spacer

Sidste Nyhedsbrev

Glowing Climate

Kære lysven,

Mens vi alle går og glæder os over solens varme og lys, fortsætter vi i Illumenarts arbejdet mod virkeliggørelsen af vores næste store projekt – realiseringen af klimafestivalen Glowing Climate. Festivalen består af events, lys- og medie-kunstværker skabt af danske og internationale kunstnere, der alle forholder sig konceptuelt eller materialemæssigt til klimadebatten og deltager i opløbet til klimakonferencen COP 15, der foregår i Bella Centeret i København til december.

Når de sidste forberedelser finder sted forud for konferencen vil Illumenarts tænde for de lysende værker med fernisering og fest (Klimabeat) den 13. november. Med festivalen erklæret åben indbyder vi til at besøge og deltage i udstilling og events rundt om i Ørestad, der vil foregå i løbet af den næste måned.

Til arbejdet med Glowing Climate har Illumenarts samlet en gruppe, som udover mig selv tæller Mai, som er frivillig, Sandra som er praktikant og Ane som er studentermedhjælp. Kontoret tæller derfor nu fire engagerede kvinder, der alle arbejder hårdt og entusiastisk på at skabe en fantastisk lysende festival.

Vi har fået etableret et frugtbart samarbejde med By & Havn, Miljøpunkt Amager og People’s Climate Action, som alle deltager aktivt i at få stablet festivalen på benene. Projektet har ligeledes tiltrukket sig positiv opmærksomhed fra Københavns Kommune og fra Wonderful Copenhagen.

Følg med i vores arbejde på www.illumenarts.dk. Seneste nyt om Glowing Climate vil snart være tilgængeligt.

Bedste hilsener
Catja Thystrup & Illumenarts holdet

 

 

Johnsen & Nielsen: Supper, Tæpper og Tophuer.

spacer
Web af Liquid Light // Design af Imaginum